Hooggevoelig… een kinderspel

Heb je het vermoeden dat je kind hooggevoelig is en wil je hier meer over weten?

Hooggevoelige kinderen hebben heel veel mooie eigenschappen, maar het is niet altijd makkelijk voor ze om met hun hoogevoeligheid om te gaan.

teddy-bearDaarnaast kan hooggevoeligheid zich op verschillende manieren uiten. Het ene kind heeft duidelijk lichamelijke kenmerken, terwijl het andere kind juist de emotionele, mentale of zelfs spirituele kenmerken heeft. Een combinatie van de kenmerken is ook mogelijk.

Hierdoor is het soms moeilijk om te weten of je kind hooggevoelig is en hoe er het beste omgegaan kan worden met die hooggevoeligheid.

Tijdens de “Hooggevoeligheid… een kinderspel” behandeling gaan we bekijken in hoeverre het kind hooggevoelig is en op welke gebieden zich dit uit. Mijn ervaring is waneer ouders vermoeden dat hun kind hooggevoelig is dit gevoel eigenlijk altijd klopt.

Het is mogelijk om samen met je kind voor een behandeling te komen. Zeker als het zelf vragen heeft. Het is ook mogelijk een behandeling te plannen zonder dat je kind hierbij aanwezig is. Het is dan belangrijk dat er een foto meegenomen wordt. Een foto kan namelijk veel vertellen over je kind.